Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.1g13kcal0.4g0.1g1.1g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g88kcal5.6g1.4g6.4g0g
Valittu annoskoko33g44kcal2.8g0.7g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.4g0.4g1.6g0g
Arvot/100g100g135kcal8.6g2.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752