Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio17g5.5kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna, annos 65g5.4g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g115kcal3.4g14.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko33g58kcal1.7g7.3g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g29kcal0.9g3.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g177kcal5.2g22.5g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412