Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)10g28kcal1.8g0g2.3g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g10g36kcal1.2g7.5g0.1g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot Apetit1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g136kcal6.2g16.6g4.8g0.8g
Valittu annoskoko33g68kcal3.1g8.3g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal1.6g4.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g209kcal9.5g25.5g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589