Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl15g20kcal2g0g1.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g9g37kcal0g9g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g2.5g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow5.2g17kcal0g4.2g0g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g174kcal4.6g30g3.8g0.2g
Valittu annoskoko33g87kcal2.3g15g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g44kcal1.2g7.5g1g0.1g
Arvot/100g100g266kcal7g45.9g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746