Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)2000g1360kcal32g298g2g0g
Emmental, punaleima 17%400g1160kcal136g0g68g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g800g680kcal11.2g35.2g56g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g6400kcal358.4g666.4g252g4.8g
Valittu annoskoko3200g3200kcal179.2g333.2g126g2.4g
Annoskoko puolitettuna1600g1600kcal89.6g166.6g63g1.2g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629