Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti120g600kcal29.9g40g34.6g34.1g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g89g49kcal5.3g2.7g1.8g88.8g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g360g1188kcal39.6g226.8g10.1g43.2g
Auringonkukansiemen 240g1425kcal55.2g30.2g118.8g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6426g6524kcal260g599.4g330.6g361g
Valittu annoskoko3213g3262kcal130g299.7g165.3g180.5g
Annoskoko puolitettuna1606g1631kcal65g149.9g82.7g90.3g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502