Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g405kcal0.6g0.6g44.4g0g
Sokeri 59g240kcal0g58.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g28g17kcal1g2g0.6g0g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.5g0.9g2.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.3g12kcal0.6g0.4g0.7g1g
Marianne crush 150g42g179kcal0.5g35.8g3.5g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.7g7.3kcal0g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g2455kcal32.8g315.2g113.8g8.6g
Valittu annoskoko322g1227kcal16.4g157.6g56.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna161g614kcal8.2g78.8g28.5g2.2g
Arvot/100g100g381kcal5.1g48.9g17.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050