Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 83g190kcal15.8g0g14.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl42g35kcal0.6g1.8g2.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g667kcal37.4g38.8g40.2g3g
Valittu annoskoko322g333kcal18.7g19.4g20.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna161g167kcal9.4g9.7g10.1g0.8g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082