Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali214g45kcal2.6g7.3g0.4g4.5g
Hirvenjauheliha oma saalis71g80kcal15.7g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g325kcal37g18g11.6g10.4g
Valittu annoskoko324g163kcal18.5g9g5.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna162g81kcal9.3g4.5g2.9g2.6g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407