Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 131g72kcal2.1g17.2g0.2g1.1g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g56g171kcal10.7g0.3g14.1g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g916kcal46.8g37.8g65.8g3.2g
Valittu annoskoko324g458kcal23.4g18.9g32.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna162g229kcal11.7g9.5g16.5g0.8g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874