Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark900g4770kcal71.1g288g378g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1350g1701kcal148.5g4.1g121.5g0g
Voi 900g6529kcal10.7g3.6g731.7g0g
Canderel makeutusjauhe45g173kcal1.3g41.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g270kcal10.8g3g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g26885kcal484.8g681.2g2511g0g
Valittu annoskoko3240g13443kcal242.4g340.6g1255.5g0g
Annoskoko puolitettuna1620g6721kcal121.2g170.3g627.8g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881