Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.9g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Maito, Kevyt3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 7.1g3.2kcal0g0.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g197kcal3g24.4g9.8g0.6g
Valittu annoskoko33g99kcal1.5g12.2g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g49kcal0.8g6.1g2.5g0.2g
Arvot/100g100g296kcal4.5g36.6g14.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760