Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 6.3g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g22kcal0.2g4.8g0g0.4g
Valittu annoskoko33g11kcal0.1g2.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0.3g7.2g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239114