KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g2.6g15kcal0.3g0.6g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.8g5.6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka3.5g13kcal0g3.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.3kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g226kcal6g8.6g18.6g0g
Valittu annoskoko34g113kcal3g4.3g9.3g0g
Annoskoko puolitettuna17g56kcal1.5g2.2g4.7g0g
Arvot/100g100g337kcal9g12.8g27.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156