Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Naudanpaisti 12g13kcal2.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g42kcal5.2g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko34g21kcal2.6g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1.3g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g63kcal7.7g2.1g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579