Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g19g4.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikaleet8.2g10kcal1.7g0g0.3g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g53kcal3.8g2g3g1g
Valittu annoskoko34g26kcal1.9g1g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1g0.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g78kcal5.6g3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993