Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet8.2g10kcal1.7g0g0.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g5.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1.6g2kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g47kcal5g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko34g24kcal2.5g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal1.3g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.7g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045