Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 386g551kcal48.3g1.2g39.6g0g
Sokeri 597g2424kcal0g596.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai685g2398kcal82.2g486.4g14.4g20.6g
Voi 527g3823kcal6.3g2.1g428.4g0g
Maito, Kevyt351g162kcal11.2g16.9g5.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 703g314kcal1.3g66.2g0.7g12.6g
Leivinjauhe 26g46kcal1.4g10g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g19659kcal301.4g2414.4g976.8g66.6g
Valittu annoskoko3304g9830kcal150.7g1207.2g488.4g33.3g
Annoskoko puolitettuna1652g4915kcal75.4g603.6g244.2g16.7g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760