Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g571g4170kcal5.7g5.7g457g0g
Sokeri 607g2464kcal0g606.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 471g672kcal58.9g1.4g48.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g286g171kcal10.6g20.8g5.7g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g114kcal0g28.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 743g2548kcal75.7g519.8g8.9g26g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 34g127kcal6.3g3.8g7.4g10.4g
Marianne crush 150g428g1842kcal5.1g368.4g36g7.3g
Voi, 1 tl, 5 g23g169kcal0.2g0.2g18.5g0g
Sokeri 25g100kcal0g24.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g11g6.9kcal0.4g0.8g0.2g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.4g5.3kcal0.3g0.2g0.3g0.4g
Marianne crush 150g17g75kcal0.2g15g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g25250kcal339.2g3246g1172.4g91g
Valittu annoskoko3312g12625kcal169.6g1623g586.2g45.5g
Annoskoko puolitettuna1656g6313kcal84.8g811.5g293.1g22.8g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050