Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 113g580kcal18.5g0g57.1g0g
Herkkusieni 30g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Pasta Torino tumma94g329kcal16.9g55.4g3.7g5.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.8g2.6g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g1965kcal74.2g118.2g132.4g13g
Valittu annoskoko332g983kcal37.1g59.1g66.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna166g491kcal18.6g29.6g33.1g3.3g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201