Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.89g490kcal0.9g0.9g53.4g0g
Sokeri 76g307kcal0g75.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g298kcal8.8g60.8g1g3g
Leivinjauhe 4.5g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g2443kcal38.2g285.4g123.8g6g
Valittu annoskoko333g1222kcal19.1g142.7g61.9g3g
Annoskoko puolitettuna167g611kcal9.6g71.4g31g1.5g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059