KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g262g1439kcal26.2g59.7g112g0g
Voi, 1 tl, 5 g698g5094kcal7g7g558.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton175g558kcal40.3g18.3g36.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka349g1305kcal4.2g321g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1745g2198kcal191.9g5.2g157g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g105g628kcal25.1g6.9g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g22445kcal589.4g836.2g1840g0g
Valittu annoskoko3332g11222kcal294.7g418.1g920g0g
Annoskoko puolitettuna1666g5611kcal147.4g209.1g460g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156