Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet817g998kcal174g0g32.7g0g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g30kcal1.5g1.4g2.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g584g239kcal8.2g47.3g1.8g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas292g817kcal55.4g0g64.2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g93g50kcal5.3g4.9g0.8g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g158g195kcal4.7g40.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr12g33kcal0.9g1.1g2.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6734g4725kcal500g190g209.4g0.4g
Valittu annoskoko3367g2362kcal250g95g104.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna1684g1181kcal125g47.5g52.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045