Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g66g478kcal0.7g0.7g52.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g292kcal8.7g59.6g1g3g
Sokeri 56g227kcal0g55.9g0g0g
Mustikka metsä- 87g39kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Kaurahiutale 18g65kcal2.5g10g1.3g1.7g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g2293kcal30.8g268.8g115.4g15.2g
Valittu annoskoko339g1147kcal15.4g134.4g57.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna170g573kcal7.7g67.2g28.9g3.8g
Arvot/100g100g338kcal4.5g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243181