Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton25g36kcal3g0g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.8g23kcal0.8g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g152kcal7.8g0.6g12.6g0g
Valittu annoskoko34g76kcal3.9g0.3g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal2g0.2g3.2g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g0.9g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703