Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 27g61kcal4.8g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.7g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g134kcal10.2g0.4g10.2g0g
Valittu annoskoko34g67kcal5.1g0.2g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna17g34kcal2.6g0.1g2.6g0g
Arvot/100g100g197kcal15g0.6g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=360039