Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g3.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g35kcal0g8.2g0g0.4g
Valittu annoskoko34g18kcal0g4.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0g2.1g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal0g12g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207