Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6g43kcal0.1g0.1g4.8g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g27kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g4.5g19kcal0.1g3.8g0.4g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g263kcal3.6g33.8g12.4g1g
Valittu annoskoko35g132kcal1.8g16.9g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g66kcal0.9g8.5g3.1g0.3g
Arvot/100g100g381kcal5.2g49g18g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050