Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g29kcal0.4g3.4g1.2g1g
Valittu annoskoko35g15kcal0.2g1.7g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.1g0.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g42kcal0.6g4.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216