Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 12g60kcal1.9g0g5.9g0g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pasta Torino tumma10g34kcal1.8g5.8g0.4g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g205kcal7.8g12.4g13.6g1.2g
Valittu annoskoko35g102kcal3.9g6.2g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g51kcal2g3.1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g296kcal11.3g17.9g19.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201