Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl22g29kcal2.8g0.1g1.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.9g4.7kcal0.3g0.2g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 7.5g29kcal2.1g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g150kcal10.4g0.6g11.6g1.8g
Valittu annoskoko35g75kcal5.2g0.3g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal2.6g0.2g2.9g0.5g
Arvot/100g100g214kcal14.9g0.9g16.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169