Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 24g25kcal5.4g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g136kcal10.8g3.4g8.8g0g
Valittu annoskoko35g68kcal5.4g1.7g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal2.7g0.9g2.2g0g
Arvot/100g100g195kcal15.4g4.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744