Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g63g177kcal2.9g19.6g9.4g3.4g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Sipulikuutiot rainbow50g5kcal0.7g0.7g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]75g247kcal20.2g0g18g0g
Kananmuna kuoreton50g72kcal6g0g5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1190kcal64.4g46.4g80g9g
Valittu annoskoko340g595kcal32.2g23.2g40g4.5g
Annoskoko puolitettuna170g298kcal16.1g11.6g20g2.3g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.8g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574