Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton252g360kcal30.2g0g25.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g143kcal0.8g1.3g14.7g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g38g227kcal7.9g2.5g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1520kcal77.8g7.6g127.4g0g
Valittu annoskoko340g760kcal38.9g3.8g63.7g0g
Annoskoko puolitettuna170g380kcal19.5g1.9g31.9g0g
Arvot/100g100g224kcal11.4g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703