Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g12g38kcal1.5g7g0.5g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1g9kcal0g0g1g0g
Kanasuikaleet kariniemi50g56kcal11.5g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 260g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.2g6.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka14g12kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g243kcal28g20g6g0.8g
Valittu annoskoko341g122kcal14g10g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna171g61kcal7g5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207