Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Ruokasooda 1.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g2650kcal31.8g346.2g124.6g7.6g
Valittu annoskoko342g1325kcal15.9g173.1g62.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna171g662kcal8g86.6g31.2g1.9g
Arvot/100g100g387kcal4.6g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465