Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.2g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.9g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g845kcal60.8g23.2g53.2g7.2g
Valittu annoskoko342g423kcal30.4g11.6g26.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna171g211kcal15.2g5.8g13.3g1.8g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773