J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 273g97kcal0.4g19.4g0.2g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g51g197kcal0g49.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g589kcal0.8g138g0.4g11g
Valittu annoskoko344g295kcal0.4g69g0.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna172g147kcal0.2g34.5g0.1g2.8g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403