Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen104g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Tomaattimurska 209g61kcal1.2g11.1g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g289kcal4.8g33.4g13g12g
Valittu annoskoko345g144kcal2.4g16.7g6.5g6g
Annoskoko puolitettuna173g72kcal1.2g8.4g3.3g3g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216