Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2401g1519kcal72g115.3g84g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.3g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Voi 300g2177kcal3.6g1.2g244g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g11589kcal235.4g1034.8g723.6g0.2g
Valittu annoskoko3456g5795kcal117.7g517.4g361.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1728g2897kcal58.9g258.7g180.9g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979