Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1402g767kcal22.3g183.8g2.4g11.9g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g601g1820kcal114.1g3g150.2g0g
Kananmuna kuoreton 881g1257kcal110.1g2.6g90.3g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g9769kcal499.8g404.8g703.2g34.2g
Valittu annoskoko3456g4884kcal249.9g202.4g351.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna1728g2442kcal125g101.2g175.8g8.6g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874