Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g197g47kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g8.4g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Broilerisuikaleet84g103kcal18g0g3.4g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g543kcal42.6g19.8g30.6g10.4g
Valittu annoskoko347g272kcal21.3g9.9g15.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna174g136kcal10.7g5g7.7g2.6g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993