Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg188g99kcal2.6g21.4g0.4g0g
Atria kevyt jauheliha75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g630kcal38g49.6g30.4g0g
Valittu annoskoko349g315kcal19g24.8g15.2g0g
Annoskoko puolitettuna174g158kcal9.5g12.4g7.6g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643