DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1806g502kcal21.5g73.3g3.6g37.9g
Porkkana 361g118kcal2.2g20.1g0.7g9.2g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)542g4172kcal5.4g5.4g460.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 602g1061kcal11.3g18.7g102.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)72g14kcal0g4.7g0g0g
Sokeri 60g244kcal0g60.1g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g12258kcal82.6g369.2g1135g97.4g
Valittu annoskoko3480g6129kcal41.3g184.6g567.5g48.7g
Annoskoko puolitettuna1740g3065kcal20.7g92.3g283.8g24.4g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904