Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow9g33kcal0.8g7.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g156kcal8.8g15.2g6.8g0.6g
Valittu annoskoko35g78kcal4.4g7.6g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g39kcal2.2g3.8g1.7g0.2g
Arvot/100g100g223kcal12.5g21.7g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728