Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Hirvenjauheliha oma saalis7.8g8.8kcal1.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g36kcal4g1.8g1.2g1.2g
Valittu annoskoko35g18kcal2g0.9g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal1g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407