Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g5.2g18kcal0.3g3.7g0.3g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g5.2g7.3kcal0.3g1g0.2g0g
Vispikerma Flora 20%5.2g12kcal0.2g0.3g1g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 18g8.5kcal0.1g1.5g0g0.3g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g94kcal1.8g13.8g3g0.6g
Valittu annoskoko36g47kcal0.9g6.9g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal0.5g3.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g133kcal2.5g19.4g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397