Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g113g19kcal2.1g2.4g0.2g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g728kcal30g7.8g62.8g0g
Valittu annoskoko350g364kcal15g3.9g31.4g0g
Annoskoko puolitettuna175g182kcal7.5g2g15.7g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102