Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g36g64kcal2.6g1.4g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras72g252kcal9.7g47.1g2.1g4.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.8g12kcal0g0g1.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 71g162kcal13.6g0g12.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu5.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1019kcal55.8g99g42.6g9.4g
Valittu annoskoko350g510kcal27.9g49.5g21.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna175g255kcal14g24.8g10.7g2.4g
Arvot/100g100g146kcal8g14.1g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978