Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1030g286kcal12.3g41.8g2.1g21.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g515g489kcal103g0g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1716g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 38g115kcal3.6g5.1g8.9g0.6g
Sipuli (kuorittu)172g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Voi 34g249kcal0.4g0.1g27.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g2370kcal243g110.4g85.6g50.2g
Valittu annoskoko3504g1185kcal121.5g55.2g42.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna1752g593kcal60.8g27.6g21.4g12.6g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834